we live here

Så... Vi köpte ett hus.

Badrumsnytt

Kategori: Badrum

Nu är det nästan exakt två år sedan vi flyttade in i huset. Lika lång tid har badrummet sett precis likadant ut. Nu är det dags att ändra på det!
 
Vårt badrum är väldigt litet, ynkliga 2,9 kvadratmeter. Det är inte direkt plättlätt att möblera, vill jag lova. Meeeen eftersom det kommer dyka upp en människovalp här så behöver vi fixa mer förvaringsmöjligheter där inne. 
 
I dag köpte jag en liten byrå på Jysk, justerbara möbelben på Biltema (fantastisk grej!) och lådinredning plus en glashylla på Ikea.
 
Sen såg det ut så här en stund:
 
 
Byrån passade inte perfekt pga trångt som fan, men i alla fall helt rimligt. Den behöver modifieras lite, och det är nog klart vilken dag som helst (när Håkan har lust att såga), men jag tror att det kommer bli skitbra då. Till dess får den vara hemlig.
 
Passar på att skryta över min insats i badrumsskåpen i stället. Från stökigt kaos till ordning och lådor och saker på rad.
 
 
 
Är mycket, mycket nöjd över den där glashyllan och ser fram emot att kunna förvara handdukar i badrummet i stället för på hemliga ställen i andra delar av huset. Har ärligt talar inte en aning om var resten av frottéhanddukarna är någonstans...
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: